ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr

Μια ακόμα ληστεία σε βάρος ταχυδρομικής υπαλλήλου, που με σύμβαση έργου έχει αναλάβει τη μεταφορά χρημάτων για την πληρωμή συντάξεων, σημειώθηκε χτες το πρωί σε περιοχή του Ηρακλείου.
Θύμα μία 40χρονη γυναίκα, που είδε να κάνει φτερά ο σάκος με τα 12.000 ευρώ, τον οποίο μετέφερε από τα ΕΛΤΑ Γαζίου στην Τύλισσο, σε μια απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων….
Την ώρα που οι συνταξιούχοι του χωριού την περίμεναν στο ταχυδρομικό γραφείο, για να πάρουν τις συντάξεις τους, άγνωστοι δράστες τής είχαν στήσει καρτέρι στην είσοδο του χωριού, για να της αρπάξουν τον σάκο.
Η γυναίκα χρησιμοποιούσε με ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, έχοντας για συνοδηγό τον συνταξιούχο πατέρα της. Στην είσοδο του χωριού, μία παλιά κλούβα κινήθηκε εναντίον του επιβατηγού, προκειμένου να το εμβολίσει και να το βγάλει από την πορεία του.
Το αυτοκίνητο της υπαλλήλου ακινητοποιήθηκε και τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι βγήκαν από την κλούβα, έσυραν έξω από το ΙΧ την υπάλληλο και τον πατέρα της, πήραν το αυτοκίνητο μαζί με τον σάκο και εξαφανίσθηκαν προς την πλευρά των Ανωγείων. ………
Ακόμη δεν έχει συνέλθει η τοπική κοινωνία της Τυλίσσου και οι συνταξιούχοι που περίμεναν να πληρωθούν τις συντάξεις τους από τη χθεσινή ληστεία σε βάρος της ταχυδρομικής πράκτορα στην Τύλισσο και νωρίς σήμερα το πρωί, είχαμε νέα ληστεία σε βάρος αγροτικού ταχυδρόμουτου Μαράθο στην περιοχή Βουλισμένο Αλώνι. Όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο κινήσεις των δραστών ήταν σχεδόν πανομοιότυπες με τις κινήσεις των δραστών της χθεσινής ληστείας. Δηλαδή χρησιμοποιώντας ένα παλιό και κλεμμένο αγροτικό, αυτή τη φορά, αυτοκίνητο, έκλεισαν τον δρόμο στον ταχυδρομικό πράκτορα και αφού τον ακινητοποίησαν, του άρπαξαν το σάκο με περίπου 20.000 ευρώ. Και αυτή τη φορά, διέφυγαν με το αυτοκίνητο του θύματος,
όπως έκαναν και χθες! Οι διωκτικές αρχές είναι έντονα προβληματισμένες από το θράσσος των δραστών!
πηγή
ΣΧΟΛΙΟ: Προκαλεί φόβο, αγανάκτηση και συνάμα υποψία το γεγονός οτι στην πολύπαθη αυτή παθητική ΔΕΚΟ που λειτουργεί σε βάρος της Οικονομίας και του έλληνα φορολογούμενου, πως κάθε “τρείς και λίγο” συμβαίνει κι απο μία ληστεία!!! Οι “ληστείες” στα ΕΛΤΑ έχουν ξεπεράσει αυτές των Τραπεζών κατά πολύ. Ποιός φταίει γι’ αυτό; Ο κανένας; Και τι έχουν κάνει οι αρμόδιοι των ΕΛΤΑ τόσα χρόνια γι’ αυτό; Τίποτα πολύτως! Διότι ποτέ τα κλεμένα δεν καταλογίστηκαν σε κανέναν αρμόδιο των ΕΛΤΑ, παρά μόνον στις τσέπες των ελλήνων φορολογούμενων πολιτών. Αν τα χρήματα που διακινούνται κάθε μέρα απο τους διανομείς των ΕΛΤΑ στους δρόμους για τις όποιες πληρωμές, δεν έβγαιναν απ΄τα γραφεία τους έξω, οι ζημιές θα είχαν εκμηδενισθεί εντελώς. Χρόνια και χρόνια ακουγόταν απ’ τους ίδιους τους ελτατζήδες πως πρέπει οι πληρωμές να γίνονται στα γραφεία τους ή να δοθούν σε τράπεζες. Άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε όμως. Ξέρετε γιατί ποτέ δεν έγινε αυτό; Μα γιατί τα ΕΛΤΑ τα διοικούσε – κι ακόμα τα διοικεί – μια κάστα σκληρών συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ που δεν ήθελε να πάει κόντρα στα συμφέροντα του πανίσχυρου σωματείου των ταχυδρομικών διανομέων. Και γιατι; Μα γιατί έτσι θα χανόντουσαν τα πακέτα των τυχερών- μπουρμπουάρ που αυτοί αποκομίζουν με τις πληρωμές των συντάξεων στους δικαιούχους τους. Κι έτσι προκειμένου να μην θιχτεί μια κατηγορία εργαζομένων σ’ αυτή την ζημιογόνο για το Κράτος ΔΕΚΟ, έχουν αφήσει την διακίνηση εκατομμυρίων στο έλεος του κάθε διαρρήκτη, στο έλεος του κάθε φονιά! Και μετά βγαίνουν στα ΜΜΕ και κρώζουν κάποια συνδικαλιστικά ταχυδρομικά ρεντίκολα, πως δήθεν νοιώθουν πανευτυχείς που ενώ εκλάπησαν τα χρήματα, δεν υπήρξαν θύματα !!! Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριταί …!!!
Τέλος εμείς θέλουμε να επισημάνουμε, μέσα απ’ αυτές εδώ τις γραμμές, πως: οι ανακριτικές αρχές θα πρέπει να επικεντρώνουν κάθε φορά που συμβαίνει ληστεία στα ΕΛΤΑ και να ξεκινούν τις έρευνές τους, ΜΕΣΑ στους ίδιους τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ που σχετίζονται με την όλη διαδικασία μεταφοράς ,φύλαξης και διακίνησης των χρημάτων. Το μάυρο παρελθόν των διαρρήξεων σ’ αυτήν την ΔΕΚΟ, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια εφησυχασμού και παραπλανητικών κινήσεων εκτός των τειχών για την διαρροή εντυπώσεων και μόνον. Διότι το παρελθόν πολλών υπαλλήλων μάλιστα και στελεχών, είναι αμφισβητήσιμο ως προς την εντιμότητα και την πέραν κάθε υποψίας φερεγγυότητά τους.
“ ο αλεξίσφαιρος”
cretanpatriot.wordpress.com
Αναρτήθηκε από EFENPRESS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: