ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr


View Image

Για πρώτη φορά σήμερα λειτούργησε η «εφεδρική»διεύθυνση της EFENPRESS, όταν διαπιστώθηκε ότι , ξαφνικά, απέκλεισαν την πρόσβαση των διαχειριστών τους σε όλα τα Blogspots στην Ελλάδα!

Επειδή η ιστορία αυτή, θα μπορούσε να οφείλεται όχι μόνο σε βλάβη του συστήματος, αλλά και σεδιατεταγμένο αποκλεισμό της πρόσβασης ,  αφού διαπιστώσαμε ότι η «βλάβη» ήταν σε όλη την Ελλάδα, θέσαμε σε λειτουργία το εφεδρικό site το
» efenpress.wordpress.com» (το οποίο ενημερώνουμε κατά τακτά χρονικά διαστήματα) και μέσω του blog «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ» (http://filologos10.wordpress.com/) ενημερώσαμε τους αναγνώστες μας για την απρόσκοπτη λειτουργία της EFENPRESS στην εφεδρική της διεύθυνση- μέχρι νεωτέρας.

Κάποια ώρα, το blogspot λειτούργησε πάλι κανονικά, είτε διότι απεκατεστάθη η βλάβη είτε διότι ετελείωσε η …άσκηση, οπότε με νεώτερη ανακοίνωσή μας στο » AIEN AΡΙΣΤΕΥΕΙΝ « έγινε γνωστή η επαναλειτουργία του παρόντος site.

Η όλη υπόθεση, είχε και ένα καλό. Απέδειξε τη σκοπιμότητα της υπάρξεως εφεδρικού site στο wordpress, το οποίο – σύμφωνα με όσα λέγονται- δεν είναι εύκολο να κλείσουν οι …»ενδιαφερόμενοι»


Συνιστούμε στους Bloggers να δημιουργήσουν εφεδρικό Blog, στο wordpress, έχοντας πρόσβαση ( όπως και εμείς ) και σε κάποιο άλλο φιλικό, της wordpress.
Εάν πάντως επρόκειτο για άσκηση, μας έκανε καλό….
EFENPRESS

Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 6:36 μ.μ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: