ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, στη σημερινή ομιλία του στη ΓΑΔΑ, που ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00 το μεσημέρι, παραδέχθηκε ότι υπάρχει και είναι εμφανές ένα δημοκρατικό έλλειμμα, το οποίο δημιουργείται από μεμονωμένα περιστατικά βίας.

Τόνισε ότι «η μέγιστη επίδειξη δύναμης αυτών που έχουν εξουσία είναι η αυτοσυγκράτηση και δεν είναι ανεκτή οποιαδήποτε βίαιη συμπεριφορά».

Υποστήριξε πως «δεν θα επιτρέψουμε να εγκλωβιστεί η Ελλάδα στον φαύλο κύκλο της ανομίας και αυτό είναι υποχρέωσή μας, θα δείξουμε μηδενική ανοχή στη βία, από όπου και αν αυτή προέρχεται». Αναφέρθηκε και πάλι στην επερχόμενη έναρξη της λειτουργίας του Γραφείου Καταγγελιών Περιστατικών Αστυνομικής Βίας και Αυθαιρεσίας, την οποία χαρακτήρισε ως ένα πρώτο βήμα.

Ο κύριος Παπουτσής επεσήμανε ότι είναι ασφαλής ο πολίτης που ξέρει ότι τα ίδια τα σώματα ασφαλείας προστατεύουν την εικόνα τους, αποκηρύσσοντας τα στελέχη τους που παρεκτρέπονται.

Όσον αφορά στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των ομάδων «Ζ» και «Δ», ανέφερε ότι, όταν παρατηρούνται τέτοιου είδους κόντρες και έριδες, είναι προτιμότερο να καταργηθεί μια υπηρεσία και να δημιουργηθεί μια νέα που να είναι δημοφιλής στον πολίτη.(………)

zougla.gr

____________________________________________________________

Από όσα είπε ο κ. υπουργός συνάγεται το συμπέρασμα ότι επίκειται η κατάργηση της oμάδος Δ

Είναι και αυτή μια λύση. Το πρόβλημα όμως δεν λύνεται με τη δημιουργία ομάδων όσων και τα 24 γράμματα του Ελληνικού αλφάβητου.

Η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ έχει δείξει την αξία της και δεν τίθεται θέμα καταργήσεώς της.’Ομως επαναλαμβάνουμε αλλού είναι η λύση του προβλήματος. Η λύση είναι οι μαζικές συλλήψεις και απελάσεις όλων των αλλοδαπών χωρίς…»αποζημιώσεις» κ.λ.π. φαιδρά.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να ανασταλούν  όλες οι σχετικές διακρατικές «συμφωνίες» που έγιναν πίσω από την πλάτη του λαού και που υποστηρίζονται   μόνο  από κάποια …κατακάθια %  του Ελληνικού λαού ,μαζί με τα  απνευματικά  τους τέκνα , τους αναρχικούς , δηλαδή μία αμελέτητη…( αδιάβαστη-έστω) ποσότητα των «ελλήνων» και ελληνόφωνων !

EFENPRESS/c

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: