ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr

E F E N P R E S S – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

* ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ * ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ * ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ *ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ * ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *** ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://www.efenpress.wordpress.com * Email: efenpress@yahoo.gr

________________________________________________________________

H «EFENPRESS» αισθάνεται την ανάγκη για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσει τις 400.000 και πλέον, των αναγνωστών της  όπως κάνει για κάθε 100.000 που προστίθενται !

Η επιλογή των ειδήσεων με κριτήριο τη σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση, ηδιασταύρωση των ειδήσεων προτού αυτές δημοσιευθούν, η ταχύτητα της ενημέρωσης και η κατά το δυνατόν αντικειμενική τοποθέτηση σε σοβαρά θέματα, είναι εκ των ων ουκ άνευ για το συντακτικό δυναμικό της online εφημερίδος μας.

Η αποφυγή αναρτήσεως διαφημίσεων, που κατά κανόνα προκαλούν την υπομονή του αναγνώστη,  εξακολουθεί να είναι χαρακτηριστικό της EFENPRESS, παρά τις γενικά αντίξοες οικονομικές συνθήκες .

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για το επιστημονικό περιοδικό του οποίου έχουμε αναλάβει την επιμέλεια, το MARC-review   ( http://maradclub.blogspot.com/)  στο οποίο θα βρείτε ότι έχει σχέση μετεχνολογία, επιστήμη, ανακαλύψεις, διάστημα, πάντα σε επίκαιρη και έγκαιρη ενημέρωση.


 Επίσης ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, δημοσιογράφους, λογοτέχνες και αντιπροσώπους Ελληνικών και ξένων πρακτορείων ειδήσεων για τη συμβολή τους,  καθώς και τα γραφεία Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων κρατικών Υπηρεσιών που μας στέλνουν ταχύτατα ειδήσεις συμβάντων, ως επίσης και τα συνεργαζόμενα μαζί μας blogs.


 Η προσπάθειά μας να βελτιωθούμε συνεχίζεται και αυτό χάρη στη δική σας παρουσία και συμμετοχή στις σελίδες μας.


 Με εκτίμηση
 Η συντακτική ομάδα της 
      EFENPRESS

http://www.efenpress.blogspot.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: