ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr

άνοιγμα υπεράκτια εταιρεία

Δόθηκαν στη δημοσιότητα -χθες- μετά από κυοφορία μηνών, οι λίστες των οφειλετών προς το Δημόσιο.

Άλλοι από αυτούς είναι ήδη στις φυλακές, άλλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν και άλλοι εάν πληρώσουν θα πρέπει να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να στείλουν στην ανεργία εκατοντάδες υπαλλήλους.
Αυτή ήταν η λίστα των οφειλετών.
Λείπουν όμως και άλλες λίστες:

1- Λείπει η λίστα των ληστών του Δημοσίου χρήματος, που είτε το σκόρπισαν σε «πολιτιστικές » κ.λ.π. οργανώσεις και «κινήματα», είτε σε απλόχερες αμοιβές -που δυστυχώς ισχύουν ακόμη και σήμερα- προέδρων και διοικητών Οργανισμών, πολυτελών και ασκόπων μετακινήσεων  σε Ελλάδα και εξωτερικό Πρωθυπουργών και υπουργών, αγορές νέων μοντέλων πολυτελών  » Υπηρεσιακών»  λιμουζίνων, δεξιώσεων και άλλων περιπτώσεων ων ουκ  έστι αριθμός…

2- Λείπει η λίστα των πολιτικών κ.λ.π. «δημοσίων» προσώπων που έχουν τεράστιες καταθέσεις σε ξένες τράπεζες και είναι ιδιοκτήτες η μεγαλομέτοχοι off-shore εταιριών.Η λίστα αυτή βρίσκεται-λέει- κλειδωμένη στο χρηματοκιβώτιο του κ. Βενιζέλου, στη Βουλή, ασφαλισμένη επαρκώς από …αδιάκριτα βλέμματα!

3-Λείπει η λίστα (αν και είναι γνωστή) εκείνων των κυβερνήσεων, που σε βάθος χρόνου με την ανευθυνότητα, ανικανότητα, αφέλεια ή δολιότητα οδήγησαν την Χώρα εκεί που ευρίσκεται σήμερα, καταχρεωμένη, ατιμασμένη, λεηλατημένη, καθημαγμένη, πτωχευμένη και -μετ ου πολύ- υποδουλωμένη (εκτός απροόπτου…).

Αυτές και πολλές άλλες παρόμοιες λίστες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Οι δράστες εκαλύφθησαν πίσω από παράνομες διατάξεις περί …»ευθύνης υπουργών » η ανευθυνότητα των οποίων έχει αφήσει πίσω  παρασάγγες τη θεσμοθετημένη ανευθυνότητα των «ανωτάτων Αρχόντων» (βασιλέων) !

Και τώρα, καλείται ο λαός ( που βεβαίως ευθύνεται διότι, έστω και εξαπατηθείς, τους εξέλεξε )  να πληρώσει όσα, με το υστέρημα γενεών, απέκτησε και ακόμη περισσότερα που δεν έχει και ούτε πρόκειται να αποκτήσει αφού του στέρησαν την εργασία του, του εκμηδένισαν τη σύνταξή του,  στέρησαν την υγειονομική του περίθαλψη και τον έβαλαν να πληρώνει και…ενοίκιο στο ιδιόκτητο σπίτι του που κληρονόμησε από τους γονείς του ή που με αιματηρές οικονομίες και με δάνειο αγόρασε!
Αν δεν πληρώσει; Θα του κόψουν το ρεύμα, θα του πάρουν το σπίτι, θα,θα,θα!

Αφού τον ώθησαν να αποσύρει το παλιό του αυτοκίνητο και να πάρει ένα καλύτερο και μεγαλύτερο-προς όφελος των εμπόρων αυτοκινήτων- έρχονται τώρα ξεδιάντροπα να τον φορολογήσουν για…τεκμήριο, να του πολλαπλασιάσουν τα τέλη κυκλοφορίας και τελικά να τον αναγκάσουν να το πετάξει για να πάρει άλλο, μικρότερο και να ωφεληθούν-πάλι- οι εισαγωγείς αυτοκινήτων και κατ΄ επέκτασιν οι ξένες εταιρίες …
Αυτά και πολλά άλλα, που δεν είναι δυνατόν να χωρέσουν σε ένα άρθρο, είναι που πρέπει να αναδείξουν τους αχαρακτήριστους εμπνευστές και εκτελεστές τους και να …κοσμήσουν τη λίστα  των υπευθύνων, που θα αποτελέσει τις «μαύρες σελίδες» της Ιστορίας της Ελλάδος.

Σαν επίλογος, σ’ αυτό το άρθρο, η είδηση ότι αυξήθηκε η χρηματοδότηση των …κομμάτων και ότι τα κόμματα- αυτά που προαναφέραμε- ετοιμάζονται ( και…ανακαινίζονται ) για να ζητήσουν και πάλι τη ψήφο του Λαού!
Τόσο πολύ… εκτιμούν τη νοημοσύνη του!


EFENPRESS

http://efenpress.blogspot.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: