ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr


Η «λύση»  Παπαδήμου  που επεβλήθη από τους ξένους, υποτίθετο ότι θα έβρισκε μία οδό λογικής αντιμετώπισης του οικονομικού προβλήματος της χώρας- χωρίς βέβαια θαύματα- μια και ο κ. Παπαδήμος είχε τις κατάλληλες διασυνδέσεις με τους διεθνείς τραπεζικούς παράγοντες και εν πάσει περιπτώσει ήταν γνωστός στους οικονομικούς κύκλους του εξωτερικού.
Φυσικά σε σχέσει με τον Παπανδρέου είναι ασυγκρίτως καλύτερος…
Όμως, δεν ανατέθηκαν στον κ. Παπαδήμο καθήκοντα εκποιήσεως της χώρας. Συνεπώς οφείλει να ακολουθεί τις υποδείξεις των στηριζόντων αυτόν κομμάτων, όσον αφορά τις κόκκινες γραμμές και να αντιπαρατάσσεται με τους επιβουλείς-δανειστές  της Ελλάδος,στα πλαίσια βέβαια του δυνατού.

Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση αυτή να αποδεχθεί μείωση των Ενόπλων Δυνάμεωνγια κανένα λόγο και με καμία πρόφαση.


Η κίνηση αυτή σε συνδυασμό με τις ενορχηστρωμένες προπαγάνδες περί «Τσαμουριάς»,Θράκης, Κρήτης, Γαύδου, Καστελορίζου, » Μακεδονίας» και εσχάτως (πάλι από τον υπόπτου ρόλου ΣΚΑΙ) Ρόδου, με την τεχνητή προδοτική οικονομική κρίση της Ελλάδος, αποτελεί συστηματικό σχέδιο για ακρωτηριασμό της χώρας μας και αρπαγή των πετρελαίων, φυσικών αερίων και μεταλλευμάτων που υπάρχουν σ αυτήν .

Μόνη δύναμη που μπορεί να αντιταχθεί σε εχθρικές επιδρομές,είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Αυτός είναι τώρα ο στόχος και για το λόγο αυτό επιδιώκουν τη μείωση του προσωπικού του και ιδίως των αρίστων πολεμιστών και πλήρως εκπαιδευμένων και χειριζομένων τα πλέον αξιόλογα οπλικά συστήματα  ΕΠ.ΟΠ!


Η ενέργεια αυτή μαζί με διάφορες  αμυντικές περικοπές αποβλέπει στην πρόκληση αδυναμίας άμυνας της χώρας και την σχεδόν αβλαβή υλοποίηση των σατανικών σχεδίων τους.

Εάν η κυβέρνηση υποκύψει και σε αυτό, τότε  δεν θα είναι Ελληνική  κυβέρνηση αλλά κατοχική και θα έχει να αντιμετωπίσει το λαό και όλη του την αποθηκευμένη αγανάκτηση.


Ας έχουν δε υπόψη τους ορισμένοι, ότι τόσο ο Στρατός όσο και τα Σώματα Ασφαλείας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του ιδίου λαού. Του Ελληνικού, με ότι αυτό συνεπάγεται…
EFENPRESS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: