ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr

Συνολική βοήθεια 200.000 ευρώ πρόσφερε ο Ομιλος Εταιρειών Σιακόλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και δείχνοντας έμπρακτα την αλληλnikos shacolas 300x186 Βοήθεια 200.000 ευρώ στην Ελλάδα από τον Ομιλο Εταιρειών Σιακόλα.εγγύη και συμπαράστασή του προς τους αδελφούς Ελληνες που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.

Η βοήθεια παραδόθηκε σήμερα από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Ομίλου, Νίκο Σιακόλα, στον Πρεσβευτή της Ελλάδας Βασίλη Παπαϊωάννου και στον Εκπρόσωπο της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτη Ιερώνυμο Πυλιώτη.

Από τη βοήθεια αυτή, οι 150.000 ευρώ αφορούν καινούργια είδη ρουχισμού για παιδιά, γυναίκες και άνδρες και αποστέλλονται από την Κύπρο, μέσω της Αρχιεπισκοπής, στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Οι άλλες 50.000 ευρώ αφορούν μακαρόνια για 350.000 γεύματα και τα προϊόντα αυτά θα δοθούν απευθείας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης από ελλαδική βιομηχανία, με την οποία συνεργάζεται ο Ομιλος Σιακόλα.

Παραδίδοντας τη βοήθεια, ο κ. Σιακόλας εξέφρασε χαρά και ικανοποίηση γιατί σε καιρούς δύσκολους και για την Κύπρο, εκφράζεται έμπρακτα η βοήθεια και συμπαράσταση στους αδελφούς Ελληνες.

Ο κ. Σιακόλας ευχαρίστησε επίσης τον Πρεσβευτή της Ελλάδος και την Αρχιεπισκοπή Κύπρου για τη συνεργασία και καθοδήγηση, προκειμένου η βοήθεια να φθάσει με σιγουριά στον προορισμό της.

Απαντώντας ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι, για μια ακόμη φορά, με συγκίνηση διαπιστώνει την αλληλεγγύη της Κύπρου προς την Ελλάδα.

”Αν υπάρχει κάτι πιο πολύτιμο είναι το γεγονός ότι η βοήθεια αυτή είναι μελετημένη και στοχευμένη και αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν όχι μόνον αξία υλική αλλά και ηθική στον κοινό μας δρόμο για ένα καλύτερο αύριο”, πρόσθεσε ο κ. Παπαϊωάννου.

Ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Ιερώνυμος, μεταφέροντας τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, διαβεβαίωσε τον κ. Σιακόλα ότι η βοήθεια θα πάει εκεί όπου πρέπει και όπως πρέπει.

http://www.efenpress.gr/

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: