ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr


Εκ  των  συνεχών  αποκαλύψεων  του «ημερολογίου» του Τσοχατζόπουλου, προκύπτει συμμετοχή και πολλών άλλων προσώπων, μεταξύ των οποίων και πολιτικών, οι οποίοι  ήσαν υποψήφιοι  και στις προηγούμενες εκλογές και θα είναι και στις επόμενες.
Οι αρμόδιοι φορείς που μελετούν τα στοιχεία και τη δικογραφία, έχουνΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ να ανακοινώσουν εκείνα,  τα οποία τεκμηριώνουν τη συμμετοχή των πολιτικών αυτών, καθώς και τα ονόματά των, ΠΡΟ των εκλογών.
Εάν τυχόν διαπιστωθεί -εκ των υστέρων- ότι τα στοιχεία ήσαν αρκετά  και δεν ανακοινώθησαν μετά  των ονομάτων των εμπλεκομένων σ αυτά,  προ των εκλογών, αυτό σαφέστατα θα προκαλέσει την αναζήτησιν  ευθυνών και θα χρειασθεί οι αρμόδιοι να δικαιολογήσουν επαρκώς την βραδύτητα αυτή.

Ας ληφθεί υπ όψιν ότι αυτή είναι η θέλησις  του συνόλου του Ελληνικού λαού.
Θα είναι απαράδεκτο αν  κάποιος εξ αυτών επανεκλεγεί βουλευτής και εκ των υστέρων αποδειχθεί ένοχος δια ταατιμωτικά αυτά αδικήματα .
Ας ληφθεί υπ όψιν το γράμμα του Νόμου αλλά βεβαίως και κατά κύριον λόγον το πνεύμα του Νόμου  καθώς και τολαϊκόν αίσθημα.


EFENPRESS/c

http://www.efenpress.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: