ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr

 

Βρέθηκε ένας καθυστερημένος κομπλεξικός και «γύρισε» αυτή τη βλακώδη ταινία χωρίς να σέβεται τη θρησκεία που σωστά ή λάθος πιστεύει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γής.

 

Βρέθηκαν και πιο ηλίθιοι από αυτόν, κόπτες Χριστιανοί, που βρήκαν ευκαιρία να δυσφημίσουν έμμεσα τον ..»αντίπαλό» τους μεταγλωττίζοντας προκλητικά την κακόγουστη και απαράδεκτη αυτή ταινία στα…Αραβικά!

 

 Βρέθηκαν και οι αρμόδιοι των μυστικών Υπηρεσιών, που για δικούς τους λόγους διάλεξαν την 11-Νοεμβρίου για να ξεκινήσουν αντιαμερικανικές -σκόπιμες- εκδηλώσεις εκμεταλλευόμενοι το θρησκευτικό φανατισμό των μουσουλμάνων, και χρησιμοποιώντας τους προκειμένου να προωθήσουν τα σατανικά σχέδια της παγκοσμιοποίησης προσπαθώντας να εφαρμόσουν το διαίρει και βασίλευε, μεταξύ των Μουσουλμάνων και των Χριστιανών.


 


  Δημιούργησαν μία παγκόσμια αναταραχή υπολογίζοντας σε μια θετική ή αρνητική υποστήριξη προς τον Ομπάμα, κατά τις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

 

 Αδιαφόρησαν – όπως πάντα- για τις συνέπειες και τα θύματα, προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους.

 

Και οι Μουσουλμάνοι, «τσίμπησαν» το δόλωμα και άρχισαν τις επιθέσεις εναντίον Αμερικανικών στόχων και διαδηλώσεις στο…εξωτερικό!!!


  Δεν κατάλαβαν ότι ο απώτερος σκοπός των ανεγκεφάλων εγκεφάλων ήταν η δημιουργία μιας γενικής και παγκόσμιας κατακραυγής εναντίον των Μουσουλμάνων, ώστε να γίνουν  αποδεκτές ευχαρίστως  κάποιες (αναμενόμενες) Αμερικανικές πολεμικές ενέργειες εναντίον κρατών που δεν συμμορφώνονται προς τας…υποδείξεις!


  Δεν ενδιαφέρονται οι κύριοι αυτοί  των μυστικών Υπηρεσιών, εάν με όλα αυτά, προκαλέσουν θρησκευτικό παγκόσμιο πόλεμο, αρκεί να επιτύχουν τα στενά συμφέροντά τους.

 

Θα πρέπει όμως και οι μουσουλμάνοι να καταλάβουν ότι οι χώρες που τους «φιλοξενούν» δεν είναι δυνατόν να ανέχονται τις δίκαιες ή άδικες διαμαρτυρίες οιωνδήποτε θρησκευτικών παρατάξεων.


  Σωστό και δίκαιο είναι οι θιγόμενοι από τη στάση των Η.Π.Α. να διαδηλώνουν και να ξεσπούν την οργή τους μόνο  μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ και όχι σε Αμερικανικούς στόχους στο εξωτερικό.


  Αυτή  θα ήταν η σωστή, δίκαιη και έντιμη συμπεριφορά προς τα άσχετα με την υπόθεση κράτη, η οποία θα εξετιμάτο αναλόγως αφ ενός, θα «χαλούσε» τα σχέδια των μυστικών Υπηρεσιών, αφ ετέρου.


  Η εμμονή σε αντιδράσεις σε ξένες και άσχετες χώρες, θα έχει σαν τελικό αποτέλεσμα την αποπομπή από τις χώρες αυτές των οπαδών του θρησκευτικού αυτού στοιχείου.

 

Η ανοχή, έχει και τα όριά της…

 

  EFENPRESS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: