ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr

Ένα μεγάλο μέρος του καταπροδομένου, εξευτελισμένου,καθημαγμένου και ταπεινωμένου από τους παλαιοκομματικούς φαυλοκράτες που επανέκαμψαν στην πολιτική ζωή του τόπου μετά την «πτώση» της 21ης Απριλίου Ελληνικού Λαού, θα είχε όλη την καλή διάθεση να υποστηρίξει δια της ψήφου του τον κ. Τσίπρα.

  Στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα οραματίζεται αυτόν που θα καθάρισει την κόπρο του Αυγείου και θα στείλει στις φυλακές τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους προδότες τους κοινούς εγκληματίες που ανετράφησαν από τις σάρκες της  Δημοκρατίας, που υποτίθετο ότι στήριζαν…

  Οι ελπίδες του λαού  όμως – όπως προκύπτει και από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις- φαίνεται ότι αποτελούν μία απλή χείμαιρα.

  Ο λαός, έντονα απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των υποστηριζομένων από το ΣΥΡΙΖΑ -και επισήμως- αναρχικών, κουκουλοφόρων,καταληψιών,μολοτοφόρων, ροπαλοφόρων, ενθέρμων υποστηρικτών των λαθρομεταναστών, της λαθρομετανάστευσης, των «Μακεδόνων» φαντασιοπλήκτων των Σκοπίων, των Τσάμηδων, των μουσουλμάνων της Δ. Θράκης και όποιου γενικά είναι πολέμιος της Ελλάδος, αρχίζει και επαναπροσδιορίζει τη θέση του απέναντι στον κ. Τσίπρα, ηγήτορα του ΣΥΡΙΖΑ.

  Ο λαός αυτός, δεν πρόκειται να θυσιάσει Θρησκεία, πατρίδα οικογένεια, Εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία στο βωμό κανενός ΣΥΡΙΖΑ (με τη μορφή που παρουσιάζεται σήμερα)

  Αν ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να προχωρήσει  προς τα εμπρός, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα τα του «οίκου» του.

Θα πρέπει να απομακρύνει ΟΛΑ τα παράσιτα που προαναφέραμε, να αναθεωρήσει-ξεκαθαρίσει τη στάση του  στα Εθνικά θέματα και στο θέμα των λαθρομεταναστών που και αυτό αποτελεί-πλέον- Εθνικό θέμα και τότε, απαλλαγμένος από αυτά να ζητήσει και να λάβει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.

 Η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλους κομματάρχες.Χρειάζεται ηγέτη Έλληνα, που σεβόμενος τις παραδόσεις τα πιστεύω και τις αξίες αυτού του λαού, θα τον οδηγήσει μακρυά από τον γκρεμό που τον οδήγησαν οι άχρηστοι και ανίκανοι ηγετίσκοι.  Όμως δεν μπορεί να το κάνει αυτό κάποιος, όσο εξαρτάται από τους προαναφερθέντες «τύπους» με τους οποίους θα πρέπει να ασχοληθούν επισταμένως ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευταί για να εντοπίσουν τη «λογική» των πράξεών τους.

 Ειλικρινά ευχόμαστε να «ακούσει» τη φωνή του λαού και της Πατρίδος ο κ. Τσίπρας και να πράξει τα «δέοντα» με ειλικρίνεια και τιμιότητα. Και αυτό που λέει, ότι το κόμμα του είναι «το κόμμα των νοικοκυραίων», ευχόμαστε να το εννοεί και να το κάνει πράξη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: