ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr

τελεία πάνω από το γράμμα (Ι) και το γράμμα (Ω) έχει ΔΥΟ γραμμές από κάτω

Όπως ήδη δημοσιεύσαμε, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης οργάνωσε και εξετέλεσε μία επιχείρηση κατά της επαιτείας στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία συνελήφθη ένας ικανός αριθμός ατόμων, κυρίως για έκθεση ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες, κατά τη συνήθη διαδικασία, θα μεταφερθούν στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ο οποίος θα τους αφήσει ελευθέρους και θα ορίσει τακτική δικάσιμο.

Στη τακτική δικάσιμο, δεν θα είναι κανείς κατηγορούμενος παρών- ως είθισται…

Το πρόβλημα για να αντιμετωπισθεί, πρέπει να προηγηθεί σοβαρή μελέτη, προεργασία και οργανωμένη επιχείρηση, γιατί δεν πρόκειται για πτωχούς τυχαίους επαίτες.

Αν προσέξετε, οι επαιτούντες ( το 90% αυτών) έχει δίπλα του μια πινακίδα από χαρτόνι που γράφει: «ΠΕΙΝΑΩ».

Η πινακίδες αυτές, είναι ΟΛΕΣ γραμμένες από το ίδιο χέρι με μαρκαδόρο και μάλιστα από αλλοδαπό ( όπως και οι επαίτες ).

Η πινακίδα έχει τελεία πάνω από το γράμμα (Ι) και το γράμμα (Ω) έχει ΔΥΟ γραμμές από κάτω αντί για μία!

Αυτό- σε κάποιον σχετικό- λέει πολλά.

Λέει ότι κάποιος έχει οργανώσει ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ επαιτείας, τους μεταφέρει με αυτοκίνητο από το εξωτερικό (Βουλγαρία) τους  εφοδιάζει με τις πινακίδες που αναφέραμε, τους τοποθετεί καθημερινά σε  συγκεκριμένη θέση- απόσταση 60 μέτρων τον έναν από τον άλλον – κυρίως στις οδούς Εγνατίας και Τσιμισκή- τους περισυλλέγει μετά από κάποιες ώρες επαιτείας, εισπράττει κάποιο προκαθορισμένο ποσό από τον κάθε επαίτη, και το αυτό επαναλαμβάνεται καθημερινώς.

Εάν υποθέσουμε ότι ο «κύριος» αυτός διαχειρίζεται 50 επαίτες και εισπράττει 10 ευρώ από τον καθένα, τότε κερδίζει 500 ευρώ ημερησίως!

Η λύση είναι μία:

α) Παρακολούθηση κάποιου επαίτη από αστυνομικούς με πολιτικά, ώστε να διαπιστωθεί που πηγαίνει μετά την επετεία,

β) εντοπισμός του «διαχειριστή», χωρίς καμία επέμβαση ακόμη της αστυνομίας,

γ) παρακολούθηση  του «διαχειριστή» ώστε να εντοπισθεί ο προορισμός του και την επομένη ημέρα, μόλις τελειώσει  η μεταφορά των επαιτών, σύλληψή του  και ταυτόχρονη σύλληψη και των επαιτών.

΄Ετσι θα στοιχειοθετηθεί κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος κατά του » διαχειριστή», θα απελαθούν οι υπόλοιποι και θα κοπεί  ο ομφάλιος λώρος που έχει πλημμυρίσει τη Θεσσαλονίκη  ( και όλη την Ελλάδα ) με σακάτηδες, μωρά και κάθε είδους και κάθε ηλικίας επαίτες.

Αυτή είναι η οργάνωση μιας σωστής και αποτελεσματικής  αστυνομικής επιχείρησης, που θα περιορίσει σημαντικά την επαιτεία η οποία πέραν του ανθρωπιστικού της μέρους, προσδίδει πανάθλια εικόνα στη χώρα μας.

EFENPRESS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: