ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ- ( H τακτική μας έκδοση είναι στη διεύθυνση: www.efenpress.gr)- email: efenpress@yahoo.gr

Σύμφωνα με καταγγελόμενα από αναγνώστες μας που υπηρέτησαν και υπηρετούν σε διάφορες μονάδες, το ενδιαφέρον της Υπηρεσίας τους είναι αν φέρουν κανονικά τη στολή τους και σταματά εκεί!

Σε κανέναν από τους Υπαξιωματικούς και στρατιώτες, δεν χορηγείται ύφασμα για ραφή στολών, ενώ παράλληλα η Υπηρεσία, απαιτεί την ύπαρξη των διαφόρων στολών ( παραλλαγής, υπ΄αριθμ. 8, μπατλ ντρες, τζακετ κ.λ.π).

Πρέπει λοιπόν από τον πενιχρό και απαράδεκτο μισθό τους, να αγοράσουν μόνοι τους το ύφασμα και να πληρώσουν και τα ραπτικά! Αν προσθέσουμε και πηλίκια, μπερέ, άρβυλα και υποδήματα εξόδου, τότε δεν φθάνει ολόκληρος ο μισθός ενός μηνός!

Το …συναρπαστικό όμως είναι ότι σε σχετικά σήματα του ΓΕΣ, στα οποία ζητά να πληροφορηθεί αν έχουν εφοδιασθεί όλοι (με έξοδά τους;) με όλων των ειδών τις προβλεπόμενες στολές, οι διάφορες μονάδες αναφέρουν… θετικά, καίτοι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα!

Επίσης απαράδεκτο είναι και το γεγονός ότι στρατιώτες θητείας, που υπηρετούν σε περιοχές όπου το κρύο είναι ιδιαίτερα έντονο– όπως ο Έβροςχωρίς να τους έχει χορηγηθεί κάποιο τζάκετ, με αποτέλεσμα να τουρτουρίζουν από το κρύο και να κινδυνεύει σοβαρά η υγεία τους!

 Τα γνωρίζει όλα αυτά ο νέος υπουργός Εθνικής Αμύνης;

Επειδή πολύ αμφιβάλλουμε, τον καλούμε να μεταβεί αιφνιδιαστικάκαι χωρίς να το ξέρει κανείς αξιωματικός σε κάποια παραμεθόριο περιοχή και να ζητήσει από τους υπαξιωματικούς και στρατιώτες να του δείξουν τις στολές και τα τζάκετ που υποτίθεται ότι έχουν!

Ας καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι ο εχθρός βρίσκεται προ των πυλών και τέτοιες περικοπές είναι απαράδεκτες.

 Πρέπει να χορηγήσουν ΑΜΕΣΑ ύφασμα και οικονομική ενίσχυση για τη ραφή στολών.

Αν θέλουν να κάνουν περικοπές να τις κάνουν στις παχυλές και αδικαιολόγητες  αμοιβές των πολιτικών και ας καταλάβουν ότι χωρίς στρατό δεν υπάρχει Ελλάδα.

Α, Αλεξανδρής (ΑΛΕΞ)

http://www.efenpress.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: